News

Cât au încasat Shakira şi Jennifer Lopez pentru show-urile de la Super Bowl 2020

Cât au încasat Shakira şi Jennifer Lopez pentru show-urile de la Super Bowl 2020 camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show de excepţie la Super Bowl 2020. Minute în şir au cântat şi au dansat, dar cât au încasat pentru aşa reprezentaţii? 

Reginele muzicii latino, Shakira şi Jennifer Lopez, au făcut un show de excepţie în pauza finalei Super Bowl, liga de fotbal american (NFL), eveniment desfăşurat duminică noapte, la Miami. Cele două cântăreţe au dat dovadă de un talent nemăsurat, au cântat, au dansat şi au interacţionat cu publicul. 

Momentul marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană CBS, iar reclamele difuzate în timpul galei costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare, scrie Mediafax.

Mulţi au fost curioşi să afle ce sume de bani au încasat cele două dive ale muzicii latine pentru show-ul de excepţie pe care l-au făcut pe scenă. Tinând cont de expunerea de care au avut parte, de publicitatea masivă, de numărul impresionant al telespectatorilor, cele două artiste nu au avut câştiguri financiare. Nu şi-au umplut conturile de bani din această apariţie. Ele s-au bucurat să îşi promoveze show-urile, noile melodii, au avut parte de o expunere impresionantă.

Nu sunt singurele artiste care au acceptat să susţină un show fără bani, aşa au procedat în anii trecuţi la Super Bowl şi Bruno Mars sau Beyonce. 

 

Gala Super Bowl a inclus un tribut adus legendei baschetului american Kobe Bryant, care a murit la vârsta de 41 de ani, împreună cu una dintre fiicele sale şi alte şapte persoane, într-un accident de elicopter produs pe 26 ianuarie.

Modifică Setările