Vedete

Cât costă să faci o poză cu Sylvester Stallone? Suma este una enormă şi i-a înfuriat pe fanii actorului

Cât costă să faci o poză cu Sylvester Stallone? Suma este una enormă şi i-a înfuriat pe fanii actorului

Este unul dintre cei mai mari actori din lume, a jucat în zeci de filme care au cucerit planeta, însă notorietatea nu îi aduce numai satisfacţii lui Sylvester Stallone.

Celebrul actor va fi prezent, în lunile august şi septembrie, în Marea Britanie, pentru a-şi promova noul film, „Rambo: Last Blood“, însă unele decizii luate de cei care vor organiza evenimentele din Londra, Manchester şi Birmingham i-au înfuriat la culme pe fanii actorului.

Potrivit presei din Marea Britanie, cei care vor dori să se fotografieze cu Sylvester Stallone vor trebui să scoată din buzunar cel puţin 630 de dolari, iar cei care îşi doresc să-l vadă pe actor au reacţionat dur pe internet. „Este o ruşine pentru că ai avea nevoie să vinzi un rinichi pentru a merge“, „Ne-ar plăcea să mergem, dar 630 de dolari pentru o fotografie...“ şi „Singura problemă la aceste evenimente este preţul. Chiar vreau să merg“ au fost unele dintre comentariile fanilor.

„Ca în cazul oricărei afaceri, există numeroase alte costuri la mijloc. Dacă aţi ţine cont de costurile pentru a aduce o celebritate cu un asemenea calibru în Marea Britanie, atunci veţi înţelege de ce costă atât“, s-au apărat organizatorii evenimentului.

Pe lângă pachetul de 630 de dolari, fanii mai pot achiziţiona un pachet premium foto, care costă 1.081 de dolari, dar şi un pachet pentru două persoane, în valoare de 948 de dolari.