News

Cât de bine arată Amanda Bynes după ce a slăbit considerabil şi a renunţat la consumul de droguri

Cât de bine arată Amanda Bynes după ce a slăbit considerabil şi a renunţat la consumul de droguri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Era una dintre cele mai iubite actriţe adolescente, filmele sale ajungând rapid în topul celor mai vizionate. Însă, asemenea altor copii-minune de la Hollywood (vezi Macaulay Culkin & Lindsay Lohan), Amanda Bynes a pierdut controlul în faţa celebrităţii.

În doar câţiva ani de faimă, Amanda Bynes ajunsese de nerecunoscut, căzând în patima alcoolului şi-a drogurilor, ceea ce i-a făcut pe părinţii ei s-o retragă de la Hollywood. În anii ce-au urmat, actriţa s-a luptat şi mai mult cu demonii ei, ajungând chiar să se îngraşe considerabil şi să nu mai semene deloc cu cea de pe micile ecrane.

Anul acesta, la patru ani de la retragerea ei publică, Amanda Bynes a acordat un interviu celor de la Paper Magazine, în care a vorbit despre trigger-ul depresiei ei şi-a apetitului pentru substanţe interzise. Actriţa de 32 de ani a mărturisit că filmul ”She`s The man”, în care a jucat dublu-rol, a făcut-o să intre prima oară în depresie, pentru 4-6 luni.

Chipurile, actriţei nu i-a plăcut cum arăta în haine de băiat (juca rolul principal feminin, dar şi masculin), iar asta i-a declanşat o depresie cruntă. ”Am intrat într-o stare de depresie pentru 4-6 luni, căci nu mi-a plăcut cum arătam ca băiat. Nu am spus nimănui asta. Cu siguranţă am abuzat de Adderall.(...) Nu ştiu dacă a fost ceva indus de droguri, dar mi-a afectat creierul într-un mod diferit faţă de cum i-ar afecta pe alţii. Mi-a schimbat percepţia asupra anumitor lucruri”, a admis actriţa în interviul acordat celor de la Paper.

Cu ocazia acestui interviu, Amanda a realizat şi-un shooting prin care a demonstrat că şi-a ”curăţat” imaginea şi că încetul cu încetul ajunge să arate ca odinioară. Fără culori stridente ale părului, fără piercinguri, Amanda arată nemaipomenit, iar fanii sunt de-a dreptul încântaţi de schimbările făcute de actriţa lor favorită. Iar vestea bună e că starul are de gând să se întoarcă pe platourile de filmare...

Modifică Setările