Vedete

Cât de bine arată Ben Affleck după dezalcoolizare!

Cât de bine arată Ben Affleck după dezalcoolizare!

Paparazzi l-au surprins luni pe actorul de 46 de ani într-o formă remarcabilă. Se vede treaba că tratamentul său preferenţial de la clinica de dezalcoolizare face minuni!

Ben a fost surprins luni în Los Angeles într-un tricou care lasă la vedere un fizic frumos lucrat la sală. Aşadar, starul n-a minţit când a spus că pleacă de la clinică pentru că preferă să se antreneze la sala pe care şi-a amenajat-o acasă, pentru că acolo are intimitate. Iar tratamentul încă nu s-a încheiat.

Internat de urgenţă chiar de către Jennifer Garner într-un centru de tratament din Malibu pentru a scăpa de dependenţa lui de alcool, actorului de 46 de ani i s-a permis de către echipa de specialişti care se ocupă de el să iasă în fiecare zi din clinică. Altfel spus, s-a bucurat de o perioadă de internare în condiţii suspect de permisive. Presa de peste Ocean a remarcat asta, după ce Affleck a tot fost fotografiat de paparazzi părăsind centrul de tratament. Dar ceea ce la o primă vedere a părut superficialitate şi neglijenţă din partea medicilor se dovedeşte acum un program personalizat intelligent gândit, care a dat roade. Imaginile de lunea aceasta cu actorul vorbesc de la sine… Affleck este departe acum de vremurile în care nu se mai înţelegea cu cântarul (foto jos).  "Ben are un program special creat, gândit pentru tipul său de personalitate şi stil de viaţă, care presupune şi întâlniri cu oamenii din lumea filmului, mers la sală, dar şi terapie", a explicat pentru revista People o sursă din interiorul clinicii.

Interesant este că Affleck se afişează în acestă formă de aplaudat – deşi se zvoneşte că s-ar fi retras din proiectul noului film Batman, în care ar fi trebuit să-l interpreteze pe Bruce Wayne aka Batman. Oare s-a răzgândit?

Foto: Profimedia