Vedete

Cât de bine arată Dr.Quinn şi Sully, la 23 de ani de la încheierea serialului! Fotografii de la reuniunea celor doi cu alţi colegi de serial

Cât de bine arată Dr.Quinn şi Sully, la 23 de ani de la încheierea serialului! Fotografii de la reuniunea celor doi cu alţi colegi de serial camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La 23 de ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Dr.Quinn, eroina principală, actriţa Jane Seymour, care arată minunat la cei 70 de ani ai săi, s-a reunit cu trei dintre colegii săi de platouri.

Ei bine, Jane a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de interpretul lui Byron Sully, actorul Joe Lando, care va împlini 60 de ani pe 9 decembrie, şi de William Shockley (Hank Lawson) şi Jason Adams (Preston A. Lodge III).

Cei patru actori din serialul Dr.Quinn s-au întâlnit după atâţia ani pentru a-l sărbători pe Joe Lando, acesta din urmă fiind de nerecunoscut cu păr scurt şi grizonant. De fapt, actorul care l-a interpretat pe iubitul eroinei principale în show-ul difuzat între anii 1993 şi 1998 arată mai bine ca oricând, foarte fit şi chipeş, în ciuda vârstei din buletin.

Joe Lando este căsătorit din anul 1997 cu aceeaşi femeie, pe numele ei Kirsten Barlow, care i-a dăruit nu mai puţin de patru copii. Cât despre Jane, aceasta are la activ patru mariaje sfârşite în divorţ, cel mai recent în anul 2015, şi este, la rândul ei, mamă a patru copii şi bunică.

Este clar că doctorul Quinn a găsit poţiunea miraculoasă a tinereţii fără de bătrâneţe şi a împărtăşit-o şi cu colegii ei de serial, care se ţin bine în ciuda faptului că nu se mai află la prima tinereţe.

Comentarii

Modifică Setările