News

Cât de bine arată Monica Tatoiu la 64 de ani în costum de baie. Imagini superbe direct de pe plajele exotice pe care le-a vizitat

Cât de bine arată Monica Tatoiu la 64 de ani în costum de baie. Imagini superbe direct de pe plajele exotice pe care le-a vizitat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Monica Tatoiu savurează viaţa la maxim. Se bucură alături de soţul său de peisajele superbe şi îndepărtate ale celor mai exotice plaje.

Femeia de afaceri a publicat pe pagina domniei sale de Facebook câteva instantanee care reuşesc să-i facă şi pe urmăritorii dânsei să viseze la vacanţă.

Nu putem să nu remarcăm nici cât de bine arată doamna Tatoiu în costum de baie. Iată cum s-a distrat alături de soţ în paradisul sălbatic din îndepărtata Panama.

Soţii Tatoiu adoră vacanţele exotice şi ofertele de călătorie, vânează preţurile bune în destinaţii paradisiace. Înaintea experienţei Panama, ei au vizitat Curaçao.

“Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizaţiei. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut nişte pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, şi o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Şi o murenă mare şi verde, care păzea un pui de rechin. Şi un <stol> de pisici de mare zburătoare. Şi am prins la întoarcere o furtună de nota 10.Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să laşi la o parte frica. Puţină inconştienţă şi mori fericit…”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.

Comentarii

Modifică Setările