News

Cât de bine arată Nico Molnar în costum de baie! Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ s-ar iubi cu ispita Marco

Cât de bine arată Nico Molnar în costum de baie! Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ s-ar iubi cu ispita Marco camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Se cunosc din anul 2017, de când au participat la „Insula iubirii“, el ca isiptă, în timp ce ea era concurentă alături de partenerul ei, Cătălin Meşter, însă acum, la doi ani distanţă, Nico Molnar şi Marco Passafaro ar forma un cuplu.

Dacă ar fi să ne luăm după postările Nicoletei de pe reţelele de socializare, ea şi fosta ispită din cel de-al treilea sezon „Insula iubirii“ trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni. În plus, gurile rele afirmă, tot pe reţelele de socializare, că, în perioada în care Nico şi Cătălin s-au împăcat, după terminarea „Insula iubirii“, fosta concurentă şi-a înşelat partenerul chiar cu Marco.

Majoritatea fotografiilor postate pe reţelele de socializare în care apar Nico şi Marco au fost realizate în Cluj şi au fost postate de fosta concurentă, în timp ce fosta ispită masculină pare că nu ar dori să se afişeze cu partenera lui pe prorpiul profil.

Pe lângă fotografiile în care apare alături de Marco, Nico a postat în ultimele zile şi foarte multe fotografii realizate la piscină, fosta concurentă de la „Insula iubirii“ demonstrând că arată mai bine ca niciodată!

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO