News

Cum se descurcă aceste mămici să-şi crească singure copiii?

Cum se descurcă aceste mămici să-şi crească singure copiii?

Nu prea au parte de sprijinul taţilor copiilor lor, aşadar toată responsabilitatea creşterii micuţilor le-a revenit lor. Cât de greu le este acestor mămici şi cum au ajuns ele în situaţia de-a aduce pe lume un copil şi a-l educa de unele singure, aflăm în cele ce urmează.

Denise Richards

Cu fetele ei - Sam, Lola şi Eloise

L-a cunoscut pe Charlie Sheen în 1991, însă abia peste un deceniu a devenit soţia fostului star din Doi bărbaţi şi jumătate. Actriţa a adus-o pe lume pe fiica lor, Sam, în 2004, dar, anul viitor, când era deja însărcinată cu al doilea lor copil, Lola, Denise a înaintat actele pentru divorţ. Din acel moment, relaţia lor a devenit problematică, în ciuda eforturilor de a cădea la pace de dragul fiicelor lor. Degeaba!

S-au certat întruna şi s-au luptat, timp de şase ani, pe custodia fetelor, după care Richards a înregistrat un succes neaşteptat – nu numai că a câştigat custodia exclusivă a copiilor lor, dar şi pe cea a gemenilor pe care Charlie i-a avut în viitorul lui mariaj. Incredibil, nu-i aşa? Şi, mai mult de-atât, “sfânta” Denise a adoptat, tot de una singură, un copil, în mijlocul haosului ei personal din 2011.  Ei, nu e ea mama eroină de la Hollywood?