News

Cât de bine seamănă fiica lui Mel B cu celebra ei mamă! Phoenix Brown are 22 de ani

Cât de bine seamănă fiica lui Mel B cu celebra ei mamă! Phoenix Brown are 22 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fiica cea mare a lui Mel B, Phoenix Brown şi-a făcut debutul în modă

Phoenix a debutat în modă cu un shooting realizat în calitate de imagine a unui brand de haine. Ea este fiica lui Mel B din primul mariaj al artistei - cel cu dansatorul Jimmy Gulzar, de care s-a îndrăgostit în timpul marelui turneu Spice Girls, Spiceworld Tour. Pe 13 mai 1998, cei doi s-au logodit - iar în iunie, acelaşi an, Mel B a rămas însărcinată, căsătorindu-se cu Jimmy câteva luni mai târziu, în septembrie. Mariajul lor n-a durat, însă, decât doi ani, până în 2000. Atunci, cei doi au divorţat - Mel obţinând custotdia completă a fiicei şi plătindu-i 1,25 milioane de lire sterline lui Jimmy.

Ulterior, Gulzar a fost judecat pentru învinuirea de atac asupra lui Danielle, sora lui Mel B - dar a fost achitat. Iar partea tristă este că Mel B a făcut întotdeauna alegeri proaste în privinţa bărbaţilor, despărţirile ei făcându-se mereu cu scandal şi numeroase acuzaţii urâte. În ciuda acestei vieţi agitate, Phoenix este apropiată de mama sa, despre care a postat mai multe mesaje impresionante pe social media. "Nu ştiu unde aş fi fost azi fără tine", a scris ea. Mel mai are doi copii: pe fiica Angel, în vârstă de 13 ani, cu actorul Eddie Murphy, şi pe Madison, de nouă ani, cu fost soţ, Stephen Belafonte.

 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările