News

Cât de cool e Marina Voica la 81 de ani! FOTO

Cât de cool e Marina Voica la 81 de ani! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

E una dintre cele mai surprinzătoare prezenţe din "vechea gardă" a muzicii uşoare româneşti. Uite cum arată şi, mai ales, cum se îmbracă la vârsta ei!

Multe artiste mult mai tinere decât Marina Voica şi-ar dori să aibă vivacitatea pe care o are ea la vârsta de 81 de ani! Nu mai vorbim despre siluetă şi formă fizică!

Marina Voica a fost dintotdeauna atentă la ce şi cât mănâncă, poate şi pentru faptul că a avut toată viaţa probleme cardiace. Acesta pare a fi şi motivul pentru care nu a avut niciodată copii, la indicaţiile medicilor, care au convins-o să renunţe şi la sportul de performanţă.

Marina Voica s-a făcut cunoscută publicului românesc în anii '60, când a venit din Rusia, după ce a terminat facultatea la Moscova şi era deja căsătorită cu un medic român, şi avea apariţii notabile în programele Televiziunii Române, alături de Margareta Pâslaru. Cele mai cunoscute piese din repertoriul său sunt ”Şi afară plouă, plouă” sau ”Într-un colţ de cafenea”, iar stilul care a consacrat-o a fost cel latino, inspirat din piesele flamenco pe care le îndrăgeşte de-o viaţă. Şi să mai spunem şi că a fost decorată de Casa Regală!

Totodată, ea a rămas cunoscută şi pentru idila ei cu mai tânărul artist Laurenţiu Cazan, consumată pe vremea când ea avea 47 de ani, iar el doar 24.

De altfel, cântăreaţa este văduvă de peste 30 de ani şi, de 12 ani încoace, s-a retras într-o căsuţă cochetă, la Breaza.

Dar, cu toate că adoră liniştea şi-şi îngrijeşte cu drag grădina, Marina Voica nu s-a retras definitiv din muzică şi are mai multe apariţii televizate decât multe dintre fostele ei colege de generaţie.

Poate tocmai pentru faptul că a rămas activă, cântăreaţa e la curent şi cu toate noutăţile şi are un stil vestimentar pe măsură. De remarcat că doamna Voica nu se sfieşte să poarte jeanşi, tenişi şi şepci, să poarte încă tocuri şi să fie şic în orice circumstanţă. Mai mult, vara aceasta a fost pe litoral, după mulţi ani de zile, şi s-a bucurat de mare şi de soare, postând câteva fotografii de la plajă.

Cert e că are o poftă de viaţă incredibilă, cântă, dansează, se bălăceşte în mare, merge iarna la schi şi chiar îşi curăţă singură zăpada singură. Cine spune că bătrâneţea trebuie să fie urâtă? Iată un exemplu concret că viaţa poate fi trăită şi altfel!

Modifică Setările