Fashion

Cât de cool erau vedetele din serialele anilor 90! De la Kelly Kapowski la Monica Geller sau Charlie Sheen

Cât de cool erau vedetele din serialele anilor 90! De la Kelly Kapowski la Monica Geller sau Charlie Sheen camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Serialele din acel deceniu ne-au făcut copilăria şi adolescenţa mai frumoasă.

Şi continuă să o facă şi acum, când multe dintre ele sunt reluate de canalele de streaming. Noi vă invităm să vă amintiţi de cele mai populare personaje din aceste show-uri şi de stilul lor personal, copiat, atunci de numeroşi fani din întreaga lume.

Kelly Kapowski era tipa mişto şi populară din serialul Salvaţi de clopoţel, iar actriţa care a interpretat-o, Tiffani Thiessen, afişa un stil cât se poate de cool pentru acea perioadă.

În serialul Beverly Hills, 90210, Kelly şi Donna aka Jennie Garth şi Tori Spelling ne dădeau adevărate lecţii de modă. Rochiile înflorate combinate cu bocanci de acolo au plecat.

În alt serial care a făcut ravagii în acea perioadă, Melrose Place, am avut de-a face cu un stil matur. Seducătoarea Amanda Woodward, interpretată de Heather Locklear, ne arăta cum să te îmbraci sexy la birou.

La începutul anilor 90, dacă erai fan hip-hop şi voiai să te îmbraci cool, luai lecţii de la el, Will Smith, starul serialului Prinţul din Bel Air.

Serialul cu şi despre modă şi sex a debutat în anul 1998, iar Sarah Jessica Parker era tipa de urmărit în materie de stil. Totul despre sex a fost, de fapt, o continuă paradă a modei.

Fanele serialului Friends le copiau fie pe Rachel, fie pe Monica. Noi am ales s-o dăm ca exemplu pe a doua în lista fashionistelor din distribuţie, interpretată de actriţa Courteney Cox.

În serialul Doi băbaţi şi jumătate era vorba şi despre cămăşile de bowling adoptate de personajul principal, Charlie Harper, interpretat de Charlie Sheen.

Foto: Instagram

Modifică Setările