Fashion

Cât de cool este Meg Ryan! Are 55 de ani, dar ar face invidioasă chiar şi o tânără

Cât de cool este Meg Ryan! Are 55 de ani, dar ar face invidioasă chiar şi o tânără

New York, NY - Meg Ryan is looking stylish in a casual outfit in the "Big Apple", returning to her Tribeca apartment. Pictured: Meg Ryan BACKGRID USA 19 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ea este o actriţă cunoscută la Hollywood pentru talentul său actoricesc, dar şi pentru operaţiile estetice cu care a încercat să-şi recapete tinereţea în ultimii ani. Faţa ei este în prezent aproape de nerecunoscut, din cauza ajustărilor, dar corpul poate compara cu unul al unei tinere de 20 de ani, tras prin inel.

Meg Ryan, 55 de ani, a uimit cu cea mai recentă apariţie a sa, imortalizată de paparazzi pe străzile din New York. Îmbrăcată într-o ţinută casual şi cu ochelarii de soare la ochi, actriţei nu i-ar fi dat nimeni vârsta pe care o are în prezent. Desigur, ţinuta a ajutat-o mult, fiind una lejeră, dar modernă în acelaşi timp.

Meg a ales să poarte haine mai puţin bătrânicioase şi a optat pentru o pereche de pantaloni palazzo bleumarin şi sacou asortat, cămaşă albă şi o pereche de pantofi sport. Nu a fost extraodinară în adevăratul sens al cuvântului, dar măcar această alăturare vestimentară a scos-o puţin din confortul hainelor banale în nuanţe cenuşii. Diva este adepta unui stil sport în viaţa de zi cu zi, iar de multe ori chiar a fost criticată pentru faptul că nu îşi dă interesul atunci când vine vorba de alagerea hainelor pe care le poartă pe stradă.

Nu a fost niciodată un fashion icon. Aici, alături de fiul său, Jack Quaid.

Foto: Hepta

Modifică Setările