Royals

Cât de elegantă a fost Majestatea Sa Margareta la lansarea de la Cărtureşti! FOTO

Cât de elegantă a fost Majestatea Sa Margareta la lansarea de la Cărtureşti! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Ieri, Familia Regală a dat startul evenimentelor care celebrează trei decenii de la revenirea în ţară.

Pe 17 februarie 2020, Casa Regală a României a sărbătorit 30 de ani de la reîntoarcerea în ţară a Familiei Regale. Un eveniment pe care Majestatea Sa Margareta a ţinut să-l puncteze prin câteva evenimente dedicate, desfăşurate ieri şi azi.

Majestatea Sa şi Principele Radu au fost impresionaţi de căldura şi bucuria cu care au fost primiţi de cei prezenţi la Cărtureşti Carusel ieri, 17 ianuarie 2020, la dubla lansare de carte regală.

Pentru această ocazie, fiica cea mare a Regelui Mihai a purtat o rochie cloş de culoare oliv, cu sacou şi un şal crem cu inserţii aurii, în ton cu geanta, şi un set de cercei cu broşă cu flori.

Un mare număr de oameni, de toate vârstele, veniţi din Sibiu, Constanţa, Arad, Iaşi, Craiova şi Bucureşti au dat viaţă sărbătorii de la Cărtureşti Carusel, admirabilă clădire a Bucureştiului vechi, care arăta aseară ca un brad împodobit de Crăciun.

Invitaţi din Suedia, Olanda, Belgia, Franţa, Elveţia, Spania, Albania, Statele Unite şi Marea Britanie, susţinători ai Casei Majestăţii Sale şi ai Fundaţiei Regale Margareta a României, de trei decenii încoace, au admirat luminile şi culorile serii, afecţiunea, dar mai ales mândria şi încrederea cu care cei prezenţi au primit aseară pe Custodele Coroanei, alături de care s-au aflat Principele Radu, Principesa Elena, (mama Principelui Nicolae), Alexander Nixon (soţul Principesei Elena) şi Principesa Sofia - de la acest eveniment lipsind Principesa Maria.

Dubla lansare de carte de la Cărtureşti Carusel a cuprins volumele “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, apărut la Curtea Veche Publishing, şi “Lumea Majestăţii Sale” de Alexandru Muraru şi Daniel Şandru, apărut la Editura Corint.

Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală