Lifestyle

Cât de frumoasă este fiica lui Heidi Klum şi a lui Seal! Apariţie rară a lui Leni la braţul celebrului său tată

Cât de frumoasă este fiica lui Heidi Klum şi a lui Seal! Apariţie rară a lui Leni la braţul celebrului său tată camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Apariţie rară, fata lui Heidi Klum a fost văzută alături de tatăl său, cântăreţul Seal. Nu putem să nu observăm cât de mult seamănă Leni cu mama sa. Este leită Heidi Klum!

Leni şi-a însoţit tatăl miercuri, la premiera filmului de pe Netflix "The Harder They Fall".

Tânăra în vârstă de 17 ani este model şi seamănă izbitor cu mama sa, celebra Heidi Klum. Şi Seal arată foarte bine la 58 de ani, de parcă timpul pentru el ar sta în loc.

Tatăl şi fiica s-au asortat la eveniment: au optat amândoi pentru ţinute negre şi unghii vopsite violet. Klum a purtat o ţinută Dolce & Gabbana. Cântăreţul a asigurat coloana sonoră a filmului western care va începe să fie difuzat pe Netflix din 22 octombrie.

Este o apariţie rară a celor doi. Alături de mama sa, Leni a fost văzută mult mai des. Tânăra este fiica biologică a omului de afaceri italian Flavio Briatore, pe care Seal a adoptat-o după ce s-a căsătorit cu Heidi Klum, în 2005. Cuplul are împreună trei copii biologici, Henry, de 16 ani, Johan, în vârstă de 14 ani şi Lou, în vârstă de 12 ani.

Seal şi Klum au divorţat în 2012, iar modelul german s-a recăsătorit în 2018 cu rocker-ul german Tom Kaulitz, în vârstă de 32 de ani, într-o ceremonie secretă.

Leni calcă pe urmele mamei sale, având o carieră de model de succes.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările