Love Story

Cât de frumoasă este prima soţie a lui Will Smith şi cum au ajuns să se căsătorească din... greşeală

Cât de frumoasă este prima soţie a lui Will Smith şi cum au ajuns să se căsătorească din... greşeală camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Deşi nu ni-l imaginăm într-o altă relaţie decât cea cu Jada Pinkett, actorul a mai fost căsătorit o dată cu Sheree Zampino, cu care are un băiat pe nume Trey. Dar povestea lor de dragoste are un început cât de poate de bizar.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când Jada prezenta un show de succes intitulat a A Different World, Will era îndrăgostit nebuneşte de aceasta. “Ştiam că există ceva în energiile noastre care ar face magie”, povestea, cu ceva vreme în urmă, actorul. Şi pentru că, în tinereţe, Will era cel pe care îl ştim din Fresh Prince of Bel-Air, lipsit de inhibiţii, dar şi destul de imatur, acesta l-a luat pe colegul şi prietenul lui, actorul Alfonso Ribeiro şi s-au dus pe platouri la show-ul Jadei să înregistreze câteva secvenţe,determinat să o cucerească. Însă până să dea nas în nas cu Jada, lui Will i s-au aprins călcâiele după Shreree Zampino, care venise în vizită la o prietenă pe platouri. Şi dintr-o pornire adolescentină, Will a uitat de planul iniţial şi a făcut rost de numărul lui Sheree, a invitat-o în oraş, s-au căsătorit în 1992 şi au divorţat după trei ani. 

La scurt timp după căsătorie a venit pe lume primul fiul al lui Will, Trey, pe numele lui adevărat Willard Carroll Smith III

Pe măsură ce popularitatea lui Smith creştea, relaţia dintre ei se deteriora. Au apărut disensiuni şi scandaluri şi deşi Will a mai întâlnit-o pe Jada în tot acest timp, nu credea în divorţ. La un eveniment ce a avut loc la un club de jazz din L.A., Smith a realizat că acea chimie dintre el şi Jada există cu adevărat, dar nu a acţionat sub impulsul atracţiei. Consecinţele au fost, însă, fatale pentru căsnicia lui cu Zampino, acesta amintindu-şi că l-a pufnit plânsul într-o toaletă, în timpul unei cine în oraş cu ea: “Am realizat atunci că nu sunt cu persoana cu care trebuie să fiu”, povestea Will în emisiunea actualei lui soţii, Red Table. În timpul aceleiaşi emisiuni, Jada s-a întors la cameră şi a spus: “N-am avut o aventură, aş vrea să se înţeleagă foarte clar lucrul ăsta”.

Era scris în stele cau Will şi Jada să ajungă, până la urmă, la altar

Dar divorţul lui Will era iminent, iar semnele vieţii erau atât de evidente. Ori de câte ori o vedea pe Jada, el nu putea să nu se gândească dacă, în acea seară, ar fi dus la bun sfârşit ceea ce plănuise iniţial. Dar, paradoxal, cea care a lua decizia de a divorţa a fost Sheree. Rănită, aceasta a vrut să se răzbune şi a depus actele chiar de Valentine’s Day. Mai târziu a pus totul pe seama imaturităţii, declarând că erau prea tineri pentru a înţelege ce înseamnă căsătoria în planul secund al unei cariere de succes: “Căsnicia noastră s-a terminat pentru că eram foarte tineri. Era o mare responsabilitate, iar mariajul nu e ceva uşor. Will creştea tot mai mult, avansa în carieră, eu deveneam tot mai mică”, a povestit aceasta într-un interviu pentru Hollywood Unlocked. Zampino a spus că o căsnicie cu o vedetă vine la pachet şi cu multe responsabilităţi, ea nefiind dispusă să se sacrifice pentru faima lui. Aceştia au divorţat în 1995, Will s-a căsătorit cu Jada doi ani mai târziu, iar Zampino s-a căsătorit cu starul NFL, Terrell Fletcher in 2007, divorţând şi de acesta între timp.

Povestea lui de dragoste cu Jada a început abia după declanţarea divorţului, când Will a sunat-o şi a întrebat-o direct: “Eşti cu cineva în perioada asta?”, iar Jada i-a răspuns că nu. “Cool. Atunci o să fii cu mine.” A fost scris în stele, căci actuala lui soţie tocmai cumpărase, la acea vreme, o fermă în Baltimore şi, orbită de sentimentele pe care şi ea le avea, a renunţat la tot, nepetrecând nici măcar o noapte în noua ei casă, alegând să se mute imediat în sudul Californiei ca să fie cu el. Dar a declarat că nu a regretat niciodată această mutare.

După doi ani de relaţie, Jada a rămas însărcinată, dar nu visa să fie mireasă, ajungând să facă nuntă la insistenţele mamei ei, Banfield-Jones. Vedeta îşi aminteşte evenimentul ca fiind oribil, a ajuns să plângă în drum spre altar şi apare tristă în mai toate pozele de la nuntă. Se simţea rău din cauza sarcinii şi se temea că va trebui să respecte anumite reguli ca şi soţie. În schimb, Will era extrem de dornic să se căsătorească cu ea şi să îi demonstreze că totul va fi bine.

În prezent, Sheree este una dintre cele mai bune prietene ale Jadei

Însă primii paşi ca mamă, Jada i-a făcut alături de fosta familie a lui Will, căci la începutul relaţiei lor, s-a văzut nevoită să se ocupe de Trey: “Am făcut primii paşi către maternitate alături de Sheree”, dar aceasta o ura pe atunci, căci nu vedea cu ochi buni faptul că a acceptat să iasă cu fostul ei soţ înainte ca divorţul să fie finalizat. “Dar când am văzut că fiul meu, Trey, vrea să îi facă cadou o lumânare, atitudinea mea s-a schimbat total”, a povestit Sheree chiar la Jada în emisiune. Trey o consideră, în prezent, mamă-bonus pe Jada, iar familiile lor merg în vacanţe împreună, îşi fac zilele de naştere împreună şi i-au crescut şi pe cei doi copii ai lui Will cu Jada – Jaden şi Willow – tot împreună.

Copiii lor au crescut împreună, deşi relaţiile dintre părinţi au fost greu încercate după divorţ

Comentarii

Modifică Setările