Vedete

Cât de greu îi e Ioanei Maria Moldovan să îşi lase fiul de trei ani la grădiniţă: "Încă mai plângem dimineaţa la despărţire. Amândoi!"

Cât de greu îi e Ioanei Maria Moldovan să îşi lase fiul de trei ani la grădiniţă: "Încă mai plângem dimineaţa la despărţire. Amândoi!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prezentatoarea se dedică carierei sale, dar şi vieţii personale, are o familie frumoasă şi un băieţel de care e tare mândră. Ioana Maria Moldovan a dezvăluit cât de greu îi este să îl lase pe micuţ la grdiniţă. Amândoi plâng zilnic!

Ioana Maria Moldovan a decis să îl ducă pe Andrei, fiul ei de dor trei ani, la o grădiniţă de stat din apropierea casei lor. A ales un program scurt, băieţelul stă acolo doar câteva ore. 

"Am intrat în cea de-a doua săptămână de grădiniţă. Când l-am lăsat în prima zi, am simţit că se rupe ceva în mine. Ştiam că e cea mai bună decizie, că e o etapă firească, că-l las pe mâini bune, dar ce a fost în sufletul meu e greu de explicat. Cred că mamele mă înţeleg foarte bine. Pentru mine, această perioadă e cea mai grea din tot ce am trăit până acum, ca mamă. N-am dormit, n-am mâncat, m-am gândit, m-am frământat", a declarat ea excluciv pentru click.ro. 

Prezentatoarea nu s-a ferit să dezvăluie că Andrei se desparte foarte greu de ea, plânge mereu, la fel şi ea, dar după ce iese din incinta grădiniţei. 

"Încă mai plângem dimineaţa la despărţire. Amândoi! El când se desprinde de mâna mea, iar eu după ce ies din curtea grădiniţei. Dar sper că suntem pe drumul cel bun, ne obişnuim. El se linişteşte când ajunge în clasă, în mijlocul copiilor. La amiază, când îl iau, îmi povesteşte ce a făcut, pare fericit, iar mie abia atunci îmi vine inima la loc"

Foto: Facebook

Modifică Setările