Vedete

Cât de hot este noul iubit al lui Miley Cyrus!

Cât de hot este noul iubit al lui Miley Cyrus!

Chiar şi bărbaţii îl consideră irezistibil. Nu doar Miley Cyrus. Şi încă bărbaţii care se declară heterosexuali. "Trupul tău este un tărâm minunat!" Cine a spus asta despre iubitul lui Miley?

Îl cheamă Cody Simpson, are 22 de ani şi este un artist australian multitalentat: cântă, dansează, compune muzică, joacă în filme... Şi a cucerit-o pe Miley Cyrus, care nici nu şi-a finalizat încă divorţul de Liam Hemsworth. Şi nici n-a plecat bine de pe iahtul pe care se săruta în vacanţă cu prietena ei, Kaitlynn Carter...

Internată de urgenţă, cu amigdalită, Miley a fost vizitată la spital chiar de Cody Simpson, artista scriind: "Când te vizitează iubitul....". Miley a confirmat astfel relaţia cu Simpson, iar Justin Bieber, proaspăt însurat cu Hailey Baldwin, nu s-a putut abţine să nu comenteze: "Trupul tău este un tărâm minunat!". Ba  mai mult, Justin a sugerat şi o întâlnire în 4: El, cu Hailey + Miley cu Cody.

Îndrăgostitul australian a şi cântat pentru Miley, în vizita la spital, o piesă pe care el a compus-o pentru ea. Iar Miley a postat un instastory alături de el la întoarcerea acasă... Aşadar, Cyrus nu pierde deloc timpul după divorţ. Însă o sursă din cercul ei de apropiaţi spune că artista nu caută ceva serios acum şi vrea doar să se distreze.

Foto: Instagram