Vedete

Cât de mult a crescut fiica cea mare a frumoasei Milla Jovovich! Ever este la fel de înaltă ca mama sa

Cât de mult a crescut fiica cea mare a frumoasei Milla Jovovich! Ever este la fel de înaltă ca mama sa camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Încă o dovadă că timpul nu stă pe loc, nici măcar în lumea celebrităţilor.

Celebra actriţă de origine sârbă Milla Jovovich este o mamă împlinită la cei 45 de ani ai săi. Weekendul trecut, vedeta a participat la o lansare de carte în Los Angeles, eveniment la care a sosit alături de fiica ei cea mare, Ever Anderson, în vârstă de 13 ani.

Cu această ocazie, am putut vedea nu doar cât de mult a crescut fiica ei, ci şi cât de mult seamănă aceasta cu frumoasa ei mamă, moştenindu-i acei ochi albaştri emblematici. La fel de înaltă ca Milla, Ever a purtat o rochie baby-doll, cu print floral, şi o pereche de cizme-bocani, un look normal pentru o adolescentă.

Ever este prima născută din al treilea mariaj al Millei, cel cu regizorul filmului Resident Evil, Paul W.S. Anderson, cu care actriţa mai are două fiice, pe Dashiel, de şase ani, şi pe mezina Osian, de doar un an.

Nu ne-am mira ca puştoaica Ever să-i calce pe urme mamei sale şi să ia cu asalt lumea filmului, cu atât mai mult cu cât are şi un tată regizor, care să-i deschidă mai uşor porţile.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările