News

Cât de mult a slăbit Katherine Heigl. Actriţa din Anatomia lui Grey arată formidabil

Cât de mult a slăbit Katherine Heigl. Actriţa din Anatomia lui Grey arată formidabil

Katherine Heigl attending the 2018 NBCUniversal Upfront Presentation at Rockefeller Center on May 14, 2018 in New York City, NY, USA. Photo by Dennis Van Tine/ABACAPRESS.COM

S-a confruntat cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii cu băieţelul său, dar şi cu fluctuaţiile de greutate de după. Cu toate acestea, Katherine Heigl a reuşit să slăbească şi să arate formidabil după un an şi jumătate de la naşterea micuţului Joshua Bishop.

Cunoscută actriţă din „Anatomia lui Grey” a reuşit să devină mamă pentru prima dată pe cale naturală, asta după ce ea şi soţul ei, Josh Kelley, adoptaseră în trecut două fetiţe - Nancy (9) şi Adalaide (6).

Trupul său a suferit transformări şi i-a fost extrem de greu să revină la formele de dinainte de sarcină, dar nu imposibil.  „Merg într-o vacanţă însorită, am un nou proiect pentru care încep să filmez în aprilie şi dorinţa profundă de a mă simţi în formă, puternică şi sexy m-a motivat în ultimele două luni să pierd câteva kilograme pe care le-am dobândit în timpul sarcinii cu fiul meu. Vreau să îmi redobândesc muşchii care sunt îngropaţi uneva sub această burtă”, spunea Katherine în urmă cu câteva luni. Iat-o acum, într-o formă de milioane, la un eveniment.

Vedeta a purtat o ţinută de un alb imaculat la evenimentul NBCUniversal şi a arătat divin, subliniindu-şi noile forme cu o fustă slim cu un model 3 D în faţă.

Foto: Hepta

Modifică Setările