Vedete

Cât de mult îşi iubeşte Pierce Brosnan soţia, chiar şi după 30 de ani de relaţie. Greutăţile nu i-au ocolit, dar i-au întărit

Cât de mult îşi iubeşte Pierce Brosnan soţia, chiar şi după 30 de ani de relaţie. Greutăţile nu i-au ocolit, dar i-au întărit camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ele sunt celebrităţile care ne inspiră. Pierce Brosnan este îndrăgostit de soţia lui, chiar şi după 27 de ani de căsătorie.

Deşi criticată de presa mondenă pentru imperfecţiunile trupului, Keely Shaye Smith l-a cucerit iremediabil pe frumosul Pierce Brosnan.

Nu a curs lapte şi miere mereu în relaţie, dar au ştiut să se ţină de mână când au fost furtuni. Multe relaţii îşi pot pierde magia, dacă cei implicaţi nu luptă să o menţină. Nu este cazul pentru Pierce şi Keely. Cuplul celebrează aproape 30 de ani de când sunt împreună. Şi au început cu sufletele suferinde. Când a cunoscut-o pe Keely, Pierce încă jelea pierderea soţiei sale. Moartea ei l-a devastat, însă Keely a fost forţa de care avea nevoie în acea perioadă. Ea l-a înţeles şi i-a dat voie să îşi jelească pierderea până ce rana se va fi închis.

Pentru asta, Pierce îi este şi acum recunoscător. Însă durerea de atunci avea să-i pregătească pentru o nouă mare încercare a vieţii. Câţiva ani mai târziu, fiica lui, Charlotte, avea să moară cu acelaşi diagnostic implacabil ca al mamei sale: cancer ovarian.

Prietenii cuplului spun că doar tăria lui Keely l-a menţinut pe Pierce pe linia de plutire. Întrucât pierderea copilului l-a aruncat în braţele unei depresii crunte, dar soţia sa i-a dat sprijinul de care avea nevoie încă o dată.

E o poveste de viaţă emoţionantă, despre cum pierdem ceva şi câştigăm altceva. O relaţie despre iubirea adevărată, care poate izbândi toate greutăţile, dacă este reală.

Pierce Brosnan spunea despre soţia sa: ”Ea are acea putere fără de care nu ştiu dacă aş putea trăi.”

Ce spun cei doi despre secretul unei relaţii de succes

Pierce şi Keely cred că o relaţie fericită şi timpul petrecut împreună sunt două ingrediente cu care nu poţi da greş, scrie revista People.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările