News

Cât de mult s-a schimbat actorul din "Inimă sălbatică!" Cesar Evora are astăzi o cu totul altă imagine

Cât de mult s-a schimbat actorul din "Inimă sălbatică!" Cesar Evora are astăzi o cu totul altă imagine camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Înalt, cu ochii negri şi părul brun, aşa arăta Cesar Evora când făcea senzaţie în telenovelele ce le priponea pe românce în faţa televizoarelor.

Astăzi, cu părul alb şi barba deasă, şarmantul actor poate fi cu greu recunoscut de admiratoarele lui fidele. Cesar are riduri, mult mai multe kilograme, iar în serialele cu care ne-a obişnuit apare tot mai rar.

Şarmantul star a cunoscut, cu adevărat, celebritatea după ce i-a dat viaţă lui Marcelo Romero Vargas în telenovela “Corazón salvaje” . A mai jucat în producţii precum "Între dragoste şi ură", "Triumful iubirii". Actorul cubanez tocmai ce a împlinit zilele trecute 57 de ani, iar pe reţelele de socializare a primit numeroase mostre de afecţiune din partea fanilor săi din diferite colţuri ale lumii, în special din Mexic, unde şi-a dezvoltat cea mai mare parte a carierei. César era ales atât pentru talentul său, cât şi pentru vocea puternică, dar extrem de plăcută.

În Mexic a cunoscut-o pe Vivian, actuala sa soţie, aşa că a trebuit să călătorească în Havana, Cuba, pentru a pune punct primului sau mariaj. Actorul are trei copii, Rafael, Mariana şi Carla.

 

Comentarii

Modifică Setările