News

Cât de mult s-a schimbat „cea mai urâtă femeie din lume“ în ultimii ani? Iată cum arată Lizzie Velasquez: „Am fost şocată“

Cât de mult s-a schimbat „cea mai urâtă femeie din lume“ în ultimii ani? Iată cum arată Lizzie Velasquez: „Am fost şocată“ camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În urmă cu mai mulţi ani, presa din Marea Britanie trata pe larg povestea lui Lizzie Velasquez, o tânără care suferă de lipodistrofie, o anomalie a ţesutului adipos subcutanat, şi care a fost denumită „cea mai urâtă femeie din lume“.

Povestea de viaţă a femeii a fost şi subiectul unui documentar în urmă cu mai bine de doi ani, Lizzie Velasquez vorbind despre stresul psihologic la care a fost supusă şi felul în care a reuşit să depaşească problema atacurilor constante din viaţa reală şi de pe internet.

„Am fost şocată, am plâns nopţi la rând. Ca adolescentă, am crezut că viaţa mea s-a terminat. Nu am putut să-mi fac curaj să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atât de şocată am fost că se întâmplase. Fac tot ce fac şi prietenii mei: merg la cumpărături, filme şi petreceri. Însa urăsc când oamenii se holbează la mine sau comentează pe la spatele meu. Când cunosc oameni noi, mă prezint cu: «Bună, sunt Lizzie şi sufăr de un sindrom rar. Nu sunt anorexic㻓, povestea Lizzie Velasquez în urmă cu mai mulţi ani.

Pe numele ei real Elizabeth Ann Velásquez, tânăra a împlinit 30 de ani în primăvara acestui an, iar acum ea este vlogger, scriitor şi speaker motivaţional, viaţa americancei schimbându-se total. Deşi aspecul ei fizic nu a suferit mari modificări, Lizzie afirmă că mental este mult mai bine şi încearcă pe cât posibil să-i ajute pe cei din jur să treacă peste momentele grele.

Mai multe fotografii cu Lizzie Velasquez pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările