Case Regale

Cât de mult seamănă prinţesa Charlotte cu regina Elisabeta a II-a. ”Au acelaşi zâmbet”, apare scris pe pagina familiei regale

Cât de mult seamănă prinţesa Charlotte cu regina Elisabeta a II-a. ”Au acelaşi zâmbet”, apare scris pe pagina familiei regale camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pe pagina oficială a familiei Windsor există un colaj marcat chiar de ei, în care vedem două zâmbete aproape identice.

Este adevărat, regina Elisabeta are un zâmbet frumos. Când râde, o face din suflet, chiar dacă din ce în ce mai rar am văzut-o aşa. Iar prinţesa Charlotte se pare că i l-a moştenit. Trăsăturile sale sunt vizibil asemănătoare cu ale străbunicii sale, cunoscuta regină a Angliei.

Micuţa este superbă şi are o dragoste faţă de toate vietăţile, exact ca străbunica sa. Prinţesa Charlotte a fost fotografiată astă-vară de mama ei, ducesa de Cambridge, în timp ce cu delicateţe ţinea un fluture în mână. Alte fotografii postate în acelaşi set cu cea a lui Charlotte arată aceeaşi specie de fluture surprinsă pe o floare de liliac. Este încercarea Ducilor de Cambridge de a promova o iniţiativă naţională, denumită Big Butterfly Count, prin care se încurajează numărarea fluturilor pe care îi văd britanicii, în scopul conservării acestor creaturi delicate.

Prinţesa Charlotte este a doua născută în cuplul Kate Middleton – prinţul William şi a patra succesoare la tronul Marii Britanii, după prinţul Charles, prinţul William şi prinţul George.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările