Lifestyle

Cât de sexy e Mirela de la "Insula Iubirii"! A slăbit 20 kg după terminarea show-ului!

Cât de sexy e Mirela de la "Insula Iubirii"! A slăbit 20 kg după terminarea show-ului! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Concurenta cu cel mai controversat trecut a demonstrat că este o femeie puternică şi că, dacă-şi pune ceva în minte, realizează. Uite cum a reuşit să obţină o siluetă de vis.

Pe Mirela Elena Baniaş o ştim cu toţii de la "Insula iubirii" şi am aflat şi povestea ei şocantă de viaţă: a fost căsătorită cu un bărbat care o abuza emoţional şi care a profitat de averea familiei ei, ajungând chiar să o determine să sustragă o sumă importantă de bani de la banca unde lucra - faptă pe care a ajuns la închisoare. Mai mult, acelaşi soţ profitor ducea o viaţă dublă, având o amantă şi chiar un copil cu acea femeie. După divorţ, Mirela a încercat să-şi refacă viaţa alături de Ionuţ Gojman, bărbatul care a convins-o să-şi testeze dragostea în Thailanda, în reality show-ul de la Antena 1.

Ajunsă în Thailanda alături de iubitul ei, Mirela Baniaş nu s-a aşteptat să descopere o altă faţă a partenerului ei. Dar cu toate experienţele trăite pe insulă şi cu toate greşelile din trecutul său, Mirela Elena Baniaş a reuşit să câştige simpatia publicului prin felul ei deschis şi asumat de-a fi.

"Am ales să fiu transparentă, să nu mă dau altceva ce nu sunt, să mă accepte lumea. Am vrut să trag şi un semnal de alarmă, să fiu un exemplu, să nu se mai întâmple altor cupluri sau femei. Mi s-a părut natural să vorbesc despre asta, că n-aveam niciun motiv să mă ascund", a spus ea în cadrul unui interviu acordat postului Radio Fir, pentru emisiunea "Oameni de succes".

Cum era de aşteptat, odată cu prezenţa la "Insula iubirii", Mirela Baniaş a ajuns să fie cunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare, de românii care urmăresc emisiunea, valul de reacţii şi mesajele primite pe conturile de socializare crescând exponenţial.

Cum a transformat-o "Insula iubirii"? Ei bine, dacă experienţa din Thailanda a făcut-o să-şi descopere partenerul în adevăratele lui nuanţe, să se cunoască pe sine mai bine şi să câştige mai multă încredere în ea, Mirela Baniaş a simţit să facă o schimbare la revenirea în ţară.

Nemulţumită de formele ei, aceasta s-a ambiţionat să slăbească şi a reuşit să scape de surplusul de greutate. 

"Am reuşit să slăbesc 20 de kilograme şi cred că asta a ţinut mai mult de încrederea dobândită în mine. Înainte nu reuşeam, orice făceam, ţineam câte o dietă 2-3 zile, după aceea foamea, nu mai făceam nici sport sau făceam imediat altă dietă. Dar acum am reuşit să slăbesc frumos şi să mă menţin", a spus ea pentru aceeaşi emisiune radiofonică, "Oameni de succes".

"În timpul fimărilor de la "Insula iubirii" aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă şi cu aspect de fată "ţeapănă" 😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viaţa mea şi, utilizând această "dietă miraculoasă", am reuşit ca în 3 luni să ajung la 52 kg şi un aspect fizic mai tânăr, iar psihicul pe măsură 😉  Dieta mea minune o pot numi dieta pe bază de urgenţă 😉... şi e unică, pentru că este rapidă şi sănătoasă 😉", mai spune ea, promiţând că va da detalii pe noul site personal.

Mai mult decât atât, acum Mirela poate pune şi mai bine în valoare rochiile pe care le crează, business-ul ei cu piese vestimentare cunoscând un boost după difuzarea show-ului "Insula iubirii".

Modifică Setările