Vedete

Cât de sexy era Elena Cârstea în tinereţe! FOTO

Cât de sexy era Elena Cârstea în tinereţe! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Una dintre cele mai iubite cântăreţe ale anilor '90 era şi una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Uite-o cât de îndrăzneaţă era.

Elena Cârstea (56) este una dintre marile voci ale muzicii uşoare româneşti, mulţi dintre fanii săi regretând retragerea sa prematură din muzică, după ce s-a mutat în Statele Unite. Cu un timbru aparte şi cu un temperament puternic, Elena Cârstea s-a impus ca una dintre cele mai respectate artiste de la noi.

Deşi minionă, cântăreaţa reuşea mereu să se facă remarcată, având o siluetă de viespe şi costumaţii interesante. Ba chiar, răsfoind arhiva sa de fotografii mai vechi, vedem că era îndrăzneaţă nu doar în atitudine, ci şi în vestimentaţie. Şi nu s-a sfiit niciodată să-şi pună în valoare decolteul ori picioarele frumoase. (vezi galeria foto)

Născută în 1962 în Sibiu, Elena Cârstea a făcut parte, de la vârsta de 16 ani, din formaţia, „Trandafirii Negri”, alături de Ioan Gyuri Pascu.

În activitatea sa artistica, Cârstea a scos mai multe albume precum „Ochii tăi” (1989), „Sunday” (1990), „Colinde” (1993), „Balada pentru Sanda” (1993), „O iubire imposibilă” (1994), „5 anotimpuri” (1996), „Nu sunt perfectă” (1998) şi „Colinde americane” (2000). 

În 2009, solista a fost diagnosticată cu un anevrism cerebral, dar s-a operat şi intervenţia chirurgicală a fost una reuşită. În prezent, Elena Cârstea locuieşte în SUA, împreună cu soţul ei, americanul Glenn Muttart, şi cele două fiice, Adriana şi Merisanda.

Comentarii

Modifică Setările