News

Cât de sexy este nepoata lui Charlie Chaplin!

Cât de sexy este nepoata lui Charlie Chaplin!

Model, actriţă şi producător, Kiera Chaplin are 36 de ani, este născută în Belfast şi este cea mai mare fiică a lui Eugene Chaplin (al cincilea copil dăruit de Oona O'Neill lui Charlie Chaplin)

La 16 ani, Kiera s-a mutat la Paris, un pas îndrăzneţ – pentru a semna un contract cu agenţia de modelling NEXT.  După apariţii în revista Vogue sau calendarul Pirelli, Kiera îşi continuă chiar şi acum, la vârsta de 36 de ani, cariera în modelling. Dar în paralel a intrat, cum era de aşteptat, în lumea filmului. A avut câteva apariţii în filme precum „The Importance of Being Earnest”, implicându-se şi în producţia de filme – ea deţine 30% din Limelight Productions, casa de producţie denumită după ultimul film american al lui Charlie chaplin.

Conştientă de moştenirea numelui ei, Kiera poartă un inel care a fost proiectat împreună cu Cartier chiar de bunicul ei, Charlie Chaplin. Iniţial, bijuteria a fost făcută pentru soţia lui, Oona. „Inelul mi-a revenit mie finalmente şi înseamnă atât de mult pentru mine. Nu îl port prea des fiindcă mă tem să nu i se întâmple ceva, să nu-l pierd”, declară ea.

„Am văzut pelicula Luminile oraşului de vreo 15 ori. Azi, se acordă peste tot premii cu numele bunicului meu. În octombrie, Jim Carrey a obţinut Charlie Chaplin Britannia Award. Şi în Asia, la Hong Kong International Film Festival, s-a acordat primul Chaplin Award unui actor Asiatic. În 2017, Robert De Niro a primit al 44-lea Premiu Chaplin la Centrul Lincoln. Acum mă gândesc la un astfel de premiu şi în India, la Bollywood”, a mai spus Kiera.

Foto: Instagram

Modifică Setările