News

Cât de şic a fost Simona Halep la prezentarea trofeului de la Roland Garros!

Cât de şic a fost Simona Halep la prezentarea trofeului de la Roland Garros!

PARIS, FRANCE - JUNE 10: Ladies singles winner, Simona Halep of Romania poses with the Suzanne Lenglen trophy during day fifteen of the 2018 French Open at Roland Garros on June 10, 2018 in Paris, France. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Campioana noastră Simona Halep este una dintre cele mai şic jucătoare de tenis din lume, lucru pe care l-a demonstrat şi la şedinţa foto oficială de la Roland Garros, de ieri, când sportiva şi-a prezentat trofeul câştigat la acest turneu de Mare Şlem. Primul din cariera ei, de altfel. Simona, la şedinţa foto de la Roland Garros Prezentarea a avut loc în complexul de tenis de la RG În vârstă de 26 de ani, Simona a ales o rochie neagră midi, cu umeri goi, care s-a aşezat foarte bine pe silueta ei, la care a accesorizat o pereche de pantofi burgundi cu model cool.

Campioana de la Roland Garros şi-a coafat părul simplu, lăsându-l liber şi pieptănându-l drept, şi adoptând un machiaj natural.

O prezenţă foarte stilată pe care o puteţi admira în seara acesta, de la ora 20.00, la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde Simona va prezenta trofeul primit pentru câştigarea primului ei turneu de Grand Slam.

"Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vă aştept la Arena Naţională!", a scris aceasta, aseară, pe contul ei de Facebook.

Foto: Getty Images