News

Cât de simpatic este fiul lui Pink! Pare desprins dintr-o reclamă

Cât de simpatic este fiul lui Pink! Pare desprins dintr-o reclamă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

New York, NY - Pink and Carey Hart take their kids to a Bangladesh restaurant for dinner on the Lower East Side. The fashionable family walk together and Pink carries the baby and holds daughter Willow's hand. Pictured: Pink, Carey Hart BACKGRID USA 10 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A venit pe lume a doua zi de Crăciun şi a fost cel mai frumos cadou primit de artistă şi de soţul ei, Carey Hart, de la viaţă! Micuţul Jameson are acum zece luni şi e pregătit să cucerească lumea Hollywoodului cu înfăţişarea lui drăgălaşă.

foto: Hepta

Pink şi James

Dacă pe sora lui mai mare, pe nume Willow Sage Hart, o ştim, căci a participat la diverse evenimente oficiale de-ale mamei sale, pe micuţul James foarte puţini au avut ocazia de a-l vedea în public. Şi nu pentru că l-ar ascunde artista, ci pentru că, până acum, n-a fost o ocazie potrivită pentru ca el să facă un act de prezenţă.

Totuşi, ieri seară, un paparazzo a surprins familia Carey pe când lua masa în restaurantul newyorkez ”Bangladesh”. Cei patru, binedispuşi şi sociabili, au petrecut câteva ore de calitate în acel restaurant, după care s-au îndreptat negreşit spre locuinţa lor din New York. Aşa am avut şi noi ocazia de a-l observa mai bine pe micuţul James, care la ieşirea din restaurant, era purtat în braţe de mama sa, în timp ce surioara lui şi tatăl îi urmăreau îndeaproape.

Văzând aceste fotografii cu mezinul familiei nu putem sesiza cât de simpatic este şi că are un chip angelic, moştenind trăsături fizice atât de mama lui, cât şi de la tatăl lui. Iată câteva fotografii de familie!

Modifică Setările