Vedete

Cât e de sexy soţia lui Leo Messi în vacanţa lor exotică! Antonela şi-a răsfăţat corpul perfect pe plajele din Ibiza

Cât e de sexy soţia lui Leo Messi în vacanţa lor exotică! Antonela şi-a răsfăţat corpul perfect pe plajele din Ibiza camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Leo Messi şi-a luat o binemeritată vacanţă împreună cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, dar şi cu bunul său prieten, fotbalistul Luis Suárez.

Vedeta argentiniană se află încă în vacanţă, chiar dacă ai săi coechipieri au început deja antrenamentele de pregătire. Messi se bucură din plin de soare şi mare la Ibiza, în timp ce soţia sa a încins atmosfera şi mai mult în toiul verii, cu silueta sa impecabilă şi ţinutele sexy de plajă.

Leo a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Luis Suárez, care nu are cum să nu te poarte cu gândul la vacanţă. Cei doi sportivi arată superb, sunt bronzaţi şi relaxaţi, cu un pahar de cocteil ce pare delicios în mână.

Suárez este chiar adorabil, cu un şort de baie imprimat cu Mickey Mouse. Messi a optat pentru un şort vesel, de vacanţă, portocaliu cu steluţe de mare.

Antonela, soţia lui Messi, a făcut adevărate şedinţe foto în Ibiza pentru contul său de Instagram, unde are pe 15 milioane de urmăritori!

Messi a dat startul la vacanţă la jumătatea lunii iulie, iar punctul de plecare a fost Miami. Au închiriat un iaht, aşa cum au procedat în vara asta multe vedete cu dare de mână. Şi au petrecut în Florida, după care au ajuns la Barcelona şi ulterior la Ibiza.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările