Gossip

Cât încasează Kim Kardashian de pe urma jafului din Paris?

Cât încasează Kim Kardashian de pe urma jafului din Paris?

Kim Kardashian And Kris Jenner are seen at L'Avenue restaurant in Paris, France on October 2, 2016. Photo by ABACPARESS.COM

O fi pierdut ea milioane de dolari (valoarea bijuteriilor furate), dar Regina reality show-urilor e pe punctul de a-şi rotunji frumuşel veniturile datorită propunerilor bănoase pe care le primeşte.

Kim Kardashian And Kris Jenner are seen at L'Avenue restaurant in Paris, France on October 2, 2016. Photo by ABACPARESS.COM

După jaful armat prin care a trecut la Paris, Kim s-a închis în casă renunţând, timp de câteva săptămâni, la ieşirile ei mondene obişnuite. Toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură întoarcerea pe social media a Reginei reality show-rilor şi a anticipat revenirea ei în lumina reflectoarelor. Care a avut loc, bineînţeles. Doar nu credeaţi că starleta ahtiată după atenţia publică renunţă peste noapte la faimă?! Nici vorbă! S-a întors şi e pe cale să încaseze sume frumuşele în urma revenirii ei!

Cum? În primul rând, poate vorbi, cu lacrimi în ochi, despre coşmarul prin care a trecut la Paris, când a fost jefuită de nişte bărbaţi înarmaţi. Şi asemenea destăinuire, aşteptată de zecile de milioane de fani ai ei din întreaga lume, nu se poate face decât în urma unei negocieri la sânge, în beneficiul brunetei.

NBC, proprietarul E!TV (postul tv care difuzează reality show-ul lui Kim, Keeping Up With The Kardashians), i-a oferit acesteia câteva milioane de dolari bune pentru un interviu despre jaf.

În plus, revenirea în KUWTK nu a fost făcută în condiţiile financiare de dinainte de incidentul parizian. Rănită în orgoliul propriu după episodul din Paris, Kim plănuieşte să se consoleze cu o mărire de “salariu”. Încă nu s-a stabilit cifra crescută cu care va fi plătită bruneta ca să apară în continuare în emisiunea care a făcut-o faimoasă, dar cu siguranţă că nu e vorba despre mărunţiş!