News

Cât munceşte în sală Blake Lively pentru silueta perfectă? Iată cum arată acum, după bebeluşul nr. 2!

Cât munceşte în sală Blake Lively pentru silueta perfectă? Iată cum arată acum, după bebeluşul nr. 2!

Din septembrie 2016 este mamă a două fetiţe. O mamă celebră, stylish şi fit! Recent, Blake Lively a vorbit despre perioada în care a fost însărcinată, despre kilogramele acumulate, dar şi despre munca asiduă depusă în sala de fitness pentru a-şi recăpăta silueta de odinioară. Blake Lively, pe timpul sarcinii Sinceră cum o ştim, Blake a dezvăluit că-n timpul ultimei sarcini, cea cu Ines, a luat în greutate nu mai puţin de 27,6 kg. Noi n-am fi zis, căci apariţiile ei pe covorul roşu din acea perioadă au fost fără cusur, dar cu siguranţă actriţa ştie suficiente trucuri pentru a ascunde în faţa camerelor kilogramele în plus.

Ei bine, acum, Blake a dezvăluit că a scăpat de toate acele 27 de kilograme dobândite pe timpul sarcinii şi că şi-a recăpătat silueta. Totul s-a întâmplat în decursul a 14 luni şi a fost nevoie de implicarea unui antrenor personal în această luptă cu kilogramele.

Aşa arată acum Blake Lively

”Se pare că nu poţi pierde 27,6 kg pe care le-ai acumulat pe timpul sarcinii doar uitându-te pe Instagram şi întrebându-te de ce nu arăţi ca toate modelele în bikini. Îi mulţumesc lui @donsaladino pentru că m-a ajutat să reintru în formă. 10 luni de îngrăşare, 14 pentru a pierde toate kilogramele.”, este mesajul postat de Blake în dreptul unei fotografii în care-şi etalează, pe Instagram, noua siluetă. Una mai tonifiată şi mai silfidă ca oricând!

foto: arhivă, Instagram