News

Cât plăteşte clanul Kardashian pentru o noapte în Costa Rica?

Cât plăteşte clanul Kardashian pentru o noapte în Costa Rica?

Este acea vreme din an! Adică, aceea în care clanul Kardashian se echipează şi  se porneşte la drum cu destinaţia finală pe vreo insulă exotică, unde poate beneficia de toată relaxarea necesară după un program atât de încărcat de făcut nimic.

Da, suntem răutăcioşi şi, poate, invidioşi, căci Kim şi alaiul au ajuns în Costa Rica, unde se răsfaţă într-un complex de lux. Se pare că aceştia s-au cazat în Vila Manzu, un sanctuar privat în Peninsula Papagayo.

villa-theater-895b0ec6-5cd0-42df-af63-b3a232af2023
Complexul e dotat cu toate facilităţile dorite de clanul Kardashian.

Complexul cuprinde opt dormitoare, fiecare cu o baie privată, decorată în cel mai luxos mod posibil, un teatru, o cameră în care se fumează şi se consumă vin, o sală de fitness, o platformă pentru yoga, o cameră de joacă pentru copii, un bar aprovizionat non-stop, şi o cameră pentru evenimente restrânse. Desigur, la dispoziţia lor au stat tot timpul numeroşi barmani şi chelneri, pentru ca familia Kardashian să nu mişte niciun deget.

aerial-villa-manzu1-c2d27425-0d65-4fb5-8efb-bdcc810c8591
Au scos din buzunar 16.500 de dolari pe noapte.

Potrivit UsWeekly, această proprietate se închiriază cu 16.500 de dolari pe noapte şi oferă o privelişte uluitoare asupra Plajei Prieto. Asta, deşi complexul are şi el, la rândul lui, două piscine, un spa, nenumărate hamacuri şi ieşire la ocean.

piscina
Una dintre piscinile complexului.

Ba mai mult, în palmierii complexului se pot vedea maimuţe jucându-se şi făcând gălăgie. Ce să mai, clanul Kardashian a lăsat Hollywoodul în urmă pentru câteva zile în paradis.

villa-dining-e383798a-9a68-46e7-aaa8-4bdf92d823dd
Au mâncat din mâna unor bucătari renumiţi

Kim, Khloe şi Kourtney au beneficiat de mic dejun, prânz şi cină preparate de bucătari renumiţi, un majordom şi femei de serviciu. Iar atunci când au plecat să exploreze insula, surorile Kardashian s-au folosit de un Range Rover, un Ford Explorer şi un Jeep Wrangler, puse la dispoziţie de complex.

clanul-kardashian
Surprinşi pe aeroport, înainte de plecare.

foto: hepta/Instagram

Modifică Setările