News

Cât s-a îngrăşat Khloé Kardashian în timpul sarcinii. Cum arată acum!

Cât s-a îngrăşat Khloé Kardashian în timpul sarcinii. Cum arată acum!

Încă din copilărie a avut probleme cu greutatea, Khloe Kardashian fiind una dintre fetele mai voluptoase din clanul Kardashian- Jenner, iar acum, însărcinată în şapte luni şi jumătate cu primul ei copil, sora lui Kim Kardashian a luat din nou proporţii.

Khloe şi-a luat revanşa după ce familia a pus presiune pe ea să slăbească, imediat după primul sezon al emisiunii lor, iar rezultatele transformării au fost spectaculoase. Presiunea presei, dar şi a familiei, de a arăta impecabil au determinat-o pe blondă să înceapă o dietă echilibrată, combinată cu mult sport, dar şi cu câteva ajustări din bisturiu. Rememorând vorbele membrilor familiei, Khloe spunea într-o emisiune TV:  „[Au spus]” Khloé, trebuie să pierzi în greutate pentru că într-adevăr distugi brandul”. Şi asta a funcţionat pentru vedeta care a reuşit să slăbească considerabil din 2007. 

Dar iată că sarcina a venit la pachet şi cu problema greutăţii în plus. Aşteaptă primul său copil cu jucătorul de baschet, Tristan Thompson,  iar cele mai recente fotografii cu Khloe, pe un teren de baseball din Calabasas, sunt total diferite de ceea ce postează blona pe contul său de Instagram.

A ieşit să joace baseball cu Kim, Kourtney şi mama sa, Kris Jenner.

Îmbrăcată toată în negru, cu un maiou mulat pe burtica proeminentă de gravidă, hanorac, colanţi şi o bluză legată în talie, silueta lui Khloe este mult mai vulptoasă, semn că sportul şi dieta nu mai fac casă bună cu sarcina. Ce-i drept, nici ţinuta nu a avantajat-o, bluza din talie ascunzându-i picioarele şi fundul, dar nici unghiul din care a fost surprinsă nu a fost cel mai fericit.

Pe Instagram, Khloe distribuie fotografii mult mai sexy cu ea însărcinată, imagini în care arată ca un top model. Vedeta mai are o lună şi jumătate şi naşte, aşa că este de aşteptat să ma ia câteva kilograme spre sfârşitul sarcinii, dar şi să revină rapid la silueta de invidiat de dinainte de a rămâne gravidă.

Foto: Instagram, Hepta

Modifică Setările