News

Cât s-a schimbat actorul din serialul "Telefonul de la miezul nopţii". Gary Cole a avut o viaţă plină de încercări

Cât s-a schimbat actorul din serialul "Telefonul de la miezul nopţii". Gary Cole a avut o viaţă plină de încercări camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Avea un farmec aparte şi întotdeauna vorbele la el. Acesta era Jack Killian (Gary Cole) în serialul care avea sa fie un pansament pentru români, "Telefonul de la miezul nopţii".

Jack Killian (Gary Cole) este nevoit să îşi dea demisia din Poliţie după ce îşi împuşcă din greşeala partenerul. În timp ce se luptă cu această dramă, Jack este abordat de Devon King, directorul unei staţii locale de radio, care îi propune un job. Astfel, el devine gazda unui talk-show, care se difuzează în fiecare noapte şi unde ajunge protagonistul unor cazuri incitante.

Astăzi, Gary aduce foarte puţin cu carismaticul personaj căruia îi dădea viaţă. Grizonat, cu mustaţă şi o figură împovărată, actorul de 63 de ani pare că duce cu el multe trăiri care au lăsat urme.

Gary Cole a încheiat, în 2017, după 25 de convieţuire, căsnicia cu Teddi Siddall. În cererea de divorţ, partenera de viaţă a cunoscutului actor declara că au vieti separate din 2015. Ce doi au o fiică de 26 de ani, Mary, care este autistă.