News

Cât s-au schimbat aceşti concurenţi de la Exatlon, în patru luni! Ionuţ, mai gras şi mai blond

Cât s-au schimbat aceşti concurenţi de la Exatlon, în patru luni! Ionuţ, mai gras şi mai blond

Emisiunea care a devenit cea mai urmărită de la TV a început în ianuarie şi este posibil să continue până în luna iunie. De curând, cei zece concurenţi rămaşi în cursa pentru cele 100 de mii de euro au sărbătorit 100 de zile de rezistenţă în peisajul exotic din Republica Dominicană, o perioadă lungă, ce a venit la pachet şi cu ceva transformări fizice ale unora dintre aceştia.

Dacă despre scăderile în greutate ale lui Giani Kiriţă şi ale lui Cătălin Cazacu am mai vorbit, recent, am observat un fenomen inedit, în cazul altora: acumularea de kilograme.

Spunem inedit pentru că participanţii la Exatlon primesc mâncare în raţii mici şi, de obicei, aceasta constă în orez, aşa că această îngrăşare a lor poate fi pusă pe seama suplimentelor sportive proteice pe care aceştia le primesc de la organizatori.

Ionuţ, acum, cu un fizic mai pufos

Cel mai evident caz este cel al războinicului Ionuţ, zis şi Jaguarul, care s-a îngrăşat vizibil faţă de primele lui zile în concurs. Acum, concurentul din Galaţi este mult mai pufos decât în acea perioadă, când aproape că-i numărai coastele. În plus, soarele arzător sub care se desfăşoară probele i-a deschis foarte mult culoarea blondă a părului.

Ionuţ, înainte, cu părul mai închis şi mai slab

Şi colegii lui de echipă, Alex şi Ştefan, au trecut prin transformări vizibile. Lui Alex i-a crescut foarte mult părul, astfel încât a ales să-l prindă într-o coadă mică, atunci când concurează.

Alex acum
Alex la început

Tot cu părul are probleme şi războinicul Ştefan, a cărui barbă, în special, i-a invadat de tot faţa.

Ştefan acum
La începutul concursului

Modifică Setările