News

Cătălin Amarandei, marele învins de la Chefi la cuţite. Ce planuri are după emisiunea care l-a făcut celebru

Cătălin Amarandei, marele învins de la Chefi la cuţite. Ce planuri are după emisiunea care l-a făcut celebru

Cătălin Amarandei este considerat de către colegii săi, dar şi de mulţi oameni, fani ai emisiunii, marele învins de la Chefi la cuţite.

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câştigat concursul, iar participanţii echipei albastre au fost şocaţi de succesul ei. S-a tot repetat: Narcisa găteşte cu gust. Inclusiv chefii au tot subliniat acest aspect. Echipa albastră a fost o echipă a bucătarilor rafinaţi, cu multă atenţie la plating şi produse exclusiviste, din zona fine dining. Pe când Narcisa i-a cucerit pe juraţi cu tocăniţă ţigănească şi plăcintă cu brânză.

A fost un episod trist pentru albaştri, iar Ştefan, unul dintre cei mai revoltaţi. Chiar a spus ironic că se va întoarce şi el, în alt sezon, cu reţete de la bunica.

Cătălin a executat de-a lungul show-lui farfurii top, super rafinate. Se aştepta la farfuria de aur, însă nu a fost să fie.

Iată ce a spus Cătălin Amarandei, după ce s-a terminat concursul. El a dezvăluit că îşi doreşte să pună pe picioare în România un proiect gastronomic. A căpătat suficientă experienţă şi în străinătate, şi în show-ul culinar de la Antena 1: „Intenţionez să rămân acasă, în România. Am petrecut destul timp departe de familie şi de pământul natal. Doresc să încep un proiect acasă, prin care să educăm oamenii din punct de vedere gastronomic, să le arătăm că avem o varietate imensă de opţiuni când vine vorba de mâncare şi că putem susţine producătorii locali pentru a contribui la creşterea clasei sociale locale. Îmi doresc enorm de mult să pot găti acasă iar, să gătesc onest, cu respect faţă de ingrediente şi consumator.”, a spus el pentru a1.ro.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările