Vedete

Cătălin Bordea are probleme de sănătate. Va fi operat curând şi va lipsi din emisiunea "Xtra Night Show"

Cătălin Bordea are probleme de sănătate. Va fi operat curând şi va lipsi din emisiunea "Xtra Night Show"

Are probleme de sănătate şi curând va urca pe masa de operaţie!

Cătălin Bordea este prezent seară de seară la "Xtra Night Show", la Antena Stars, alături de Dan Capatos. Fac echipă de ani de zile, sezon de sezon, dar iată că acum actorul va lipsi de pe micul ecran. 

Cătălin Bordea este nevoit să se opereze! În ultima perioadă s-a confruntat cu mari dureri aşa că medicii l-au sfătuit să facă o intervenţie chirurgicală. Se pare că actorul suferă de hemoroizi. În emisiunea de la Antena Stars, el a precizat că recuperarea va fi rapidă şi va reveni cât de curând în emisiune. 

Este optimist că totul va decurge perfect!

Cătălin Bordea a lipsit de la emisiunea lui Capatos pentru că a avut coronavirus. Cu ce simptome s-a luptat

Bordea a recunoscut că boala i-a dat toată viaţa peste cap.

“Am luat pentru mine, am împărţit cu nevasta-mea. Acum sunt bine. Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârşeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viaţa mea aşa ceva, pur şi simplu îţi vine să dormi. Am experimentat bătrâneţea, Sfârşeala pe care o avea bunicul meu cănd îl dureau oasele. Mă dureau oasele, muşchii. Şi am avut o formă uşoară. Psihic e nasol pentru că nu ştii cu ce simptome te trezeşti a doua zi', a povestit actorul. Cu toate astea, Bordea recunoaşte că soţia lui a fost mult mai afectată şi a rămas fără gust şi miros. “Livia a rămas fără gust şi miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toţi anii de relaţie, pentru că ea a rămas fără miros. Poftă de mâncare zero, chestii de genul ăsta. După 7 zile, mi-am revenit, făceam flotări în casă. Livia începuse cu sfârşeala în a şaptea zi . O să mă duc să-mi fac analiza de anticorpi, că vreau să donez plasmă”, a mai spus Bordea.

Foto: Facebook

Modifică Setările