News

Cătălin Botezatu a adus apa celebrităţilor de la Hollywood în România! E vorba despre o apă neagră!

Cătălin Botezatu a adus apa celebrităţilor de la Hollywood în România! E vorba despre o apă neagră! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Apa pe care o beau celebrităţi precum Alessandra Ambrosio, Kim Kardashian sau Mirada Kerr a ajuns în România graţie designerului Cătălin Botezatu. Alessandra Ambrosio şi directorul de creaţie Balmain, Olivier Rousteing, se numără printre consumatorii apei BLK Ieri, seară, vedetele autohtone şi-au dat întâlnire într-o cafenea exclusivistă din centrul capitalei pentru a lua parte la un eveniment inedit, în cadrul căruia a fost lansată, pe piaţa românească, prima apă minerală fulvică, care este neagră. Cătălin Botezatu, alături de actriţa Doiniţa Oancea, la lansarea BLK Doiniţa Oancea, Catinca şi Oana Roman, Calina, fata Catincăi, Ramona Bădescu, Laurent Tourette, Mirela Vescan, dar şi Cristian Boureanu şi Laura Dinca s-au putut bucura de gustările puse la dispoziţie de cake bar-ul realizat de Adore Cake, dar şi de aperitive cu caviar, tarte cu cerneală de sepie, peşte negru, pastă de măsline, şi alte astfel de preparate. Preţul unei sticle de apă BLk (jumătate de litru) este de 10 lei Cât despre apa BLK, am aflat că e vorba despre o apă îmbunătăţită cu mineral fulvic, 100% naturală, neconţinând coloranţi sau aditivi. Spre deosebire de alte băuturi de pe piaţă, apa BLK nu conţine carbohidraţi, calorii, zahăr sau cofeină. BLK este favorita celebrităţilor şi pentru că este o sursă natural de vitamine şi energie, în compoziţia sa intrând 77 de minerale.

Vorbind despre apa BLK, designerul Cătălin Botezatu a declarat: ”Am tot fost întrebat de ce apa este neagră, deşi nu conţine minerale fulvice, este alcalină, culmea, se spune că are proprietăţi care te ajută să te trezeşti mai repede din mahmureală. Apa BLK are 77 de minerale care te ajută să ai o stare de bine, tonus. M-am bucurat să prezint acest produs atât de cool prietenilor mei, a fost un eveniment intim şi plăcut”.

Înainte de incident, Cristian Boureanu şi iubita lui au fost la evenimentul lui Cătălin Botezatu

Iată câteva imagini de la evenimentul de aseară!

Modifică Setările