Vedete

Cătălin Botezatu, regele extravaganţei. Detaliul neobişnuit cu care şi-a uimit fanii : pedichiura cu ojă neagră

Cătălin Botezatu, regele extravaganţei. Detaliul neobişnuit cu care şi-a uimit fanii : pedichiura cu ojă neagră

Cătălin Botezatu a avut parte în ultimii doi ani de multe cumpene, cea mai recentă fiind infecţia cu COVID-19. Indiferent de greutăţile pe care viaţa i le-a scos în cale, designerul de 54 de ani a rămas la fel de zâmbitor şi de extravagant. Bote şi-a luat fanii prin surprindere cu un detaliu excentric: şi-a vopsit ungiile de la picioare cu lac negru. După ce a scăpat cu bine de infecţia cu COVID-19, pe care a tratat-o acasă, Cătălin Botezatu a revenit la starea sa de spirit everfescentă, postând pe Instagram imagini dintr-un peisaj paradisiac. În fotografii, designerul ne zâmbeşte larg de pe o barcă, însă un detaliu neobişnuit le-a captat atenţia fanilor: unghiile de la picioare vopsite cu lac negru.

Cătălin Botezatu

Extravaganţa vedetei în vârstă de 54 este cunoscută, însă moda unghiilor negre la picioare nu este de ieri, de azi. De altfel, Bote apelează la această metodă de peste zece ani. În urmă cu aproape un deceniu, emisiunea D-Paparazzi menţiona că o sticluţă de ojă precum cea folosită de designer costa circa 1800 de lei. Motivul sumei piperate era că lichidul conţinea cristale. Prin 2018, Botezatu era încă fidel acestui trend. Unui fan uimit de obiceiul său, i-a replicat: ”E un trend de mulţi ani pe care îl poţi vedea la mai multe vedete”. 

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu se bucură acum de o viaţa liniştită şi îşi face toate bucuriile, după ce în ultimii ani a dus cea mai grea luptă: diagnosticat în 2019 cu cancer, a suferit cinci operaţii şi a îndurat multă durere pentru a se vindeca. Recent a trecut şi prin infecţia cu COVID-19, însă a avut o formă uşoară, în ciuda faptului că se afla în categoria persoanelor cu risc. 
 
Foto: Instagram
 
 

 

Comentarii

Modifică Setările