Vedete

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. S-a vehiculat că ar avea în conturi peste 100 de milioane de euro

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. S-a vehiculat că ar avea în conturi peste 100 de milioane de euro camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 53 de ani, a trăit o mulţime de experienţe unice şi continuă să surprindă prin creativitate şi extravaganţă. Cătălin Botezatu e celebru în România, dar şi peste hotare. Cu toate acestea, designerul s-a gândit şi la momentul când o să treacă în nefiinţă, şi-a făcut deja testamentul. 

Cătălin Botezatu s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme de sănătate. A fost supus unor intervenţii chirugicale foarte complicate, în afara ţării. Este un luptător şi pe toate le-a depăşit cu brio. Se pare că aceste hopuri din viaţa sa l-au făcut să îşi alcătuiască testamentul. 

S-a zvonit la un moment dat că celebrul designer ar avea 100 de milioane de euro în conturi. Nu a dat curs niciodată acestor zvonuri, este discret. 

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro. 

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre marile sale iubiri şi despre căsătorie: "Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă munca"

Cătălin Botezatu apare zilnic la TV, în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities de la Kanal D. Acolo este jurat! Dincolo de viaţa sa profesională, creatorul de modă are o viaţă personală destul de zbuciumată. A povestit despre marile sale iubiri. Acum este într-o relaţie sau nu? Se zvonea la un moment dat că celebrul Cătălin Botezatu este într-o relaţie cu Monica Hill. Iată că acesta a dezvăluit acum că nu este într-o relaţie stabilă de iubire, încă aşteptă femeia care să îl facă pe deplin fericit:

"Nu am şi sunt bine aşa cum sunt. Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.", a spus el pentru redactia.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările