Lifestyle

Cătălin Botezatu, vacanţă "activă" în Maldive FOTO&VIDEO

Cătălin Botezatu, vacanţă "activă" în Maldive FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Chiar dacă de cele mai multe ori îmbină activitatea profesională cu vizitarea unor locuri exotice, de data aceasta a fost vorba despre relaxare şi... sport. Un soi de active holiday într-unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe glob.

Cătălin Botezatu călătoreşte mult şi de mult timp, străbătând Planeta în lung şi în lat fie în interes profesional, fie pentru plăcerea personală. De această dată, călătoria în Maldive a dedicat-o exclusiv relaxării, reechilibrării mentale şi fizice şi liniştii sufleteşti. Iată cum a arătat experienţa lui la Six Senses Laamu, unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe glob.

A făcut aerial yoga pe plaja exotică din Maldive

"În Maldive am stat într-un resort unic, 100% eco, unde se pune accentul pe wellbeing, pe sănătăte, echilibru interior şi pe armonia cu mediul înconjurător. La Six Senses Laamu totul e construit doar din lemn, sticlă şi ţesături naturale, nu există plastic, PET-uri şi nu laşi în urmă deşeuri. Se acordă o atenţie extraordinară protejării ecosistemului. Pe lângă snorkelling, scuba diving, SUP, surf şi alte spoturi de apă, pe insulă poţi merge la un superb Spa şi chiar poţi învăţa să faci noi tipuri de Yoga, cum ar fi şi Aerial Yoga. Practic, exerciţiile nu se desfăşoară la sol pe saltea, ci în aer. Din tavan coboară fâşii de material textil pe care le înfăşori în jurul picioarelor sau în talie, te răsuceşti şi te ridici în aer. Ca la acrobaţiile de la Cirque du Soleil. E greu la început, dar, odată ce înveţi şi îşi menţii echilibrul, senzaţia este incredibilă. Te relaxezi în aer ca şi cum ai zbura. Mai ales ca totul se desfăşoară într-un foişor aflat pe plajă, de unde priveşti oceanul. Ai parte de experienţe unice la Six Senses!"

A locuit într-o vilă 100% eco deasupra apei

"La Six Senses Laamu poţi locui în vile pe uscat, cu plajă proprie, sau în vile aflate deasupra apei. Eu am ales a doua variantă, o vilă de 250 de metri pătraţi construită din lemn şi materiale 100% eco. Din cameră poţi să priveşti oceanul prin pereţii de sticlă ce te înconjoară. Ai duş exterior, chiar şi o cadă din sticlă pe sub care se vede apa oceanului şi peştii care trec pe sub tine. Terasa este imensă. Ai canapea, la umbră, paturi şi piscină înfinity la soare şi chiar poţi urca la etajul unul într-un foişor de unde poţi admira frumuseţile din jur. Ai o sentiment de linişte şi pace ştiindu-te retras în mijlocul oceanului, doar tu şi natura. Este o experienţă superbă!"