News

Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Andra i-a transmis un mesaj emoţionant de dragoste

Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Andra i-a transmis un mesaj emoţionant de dragoste camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Cu această ocazie, Andra i-a transmis un mesaj emoţionant de iubire. 

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. Sunt împreună de peste 10 ani de zile şi au doi copii frumoşi: David şi Eva. Viaţa profesională le merge din plin, au multe proiecte de pe urma cărora câştigă bani frumoşi. 

Astăzi, 27 ianuarie, este o zi specială pentru ei. Cătălin Măruţă împlineşte 42 de ani. Cu această ocazie, Andra, soţia lui, i-a adresat un mesaj emoţionant de dragoste. Artista spune că el este tot ce şi-a dorit. 

"E ziua lui si întotdeauna vreau sa sărbătoresc de parcă ar fi şi a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La mulţi ani, dragul meu. Eşti tot ce mi-am dorit!"

Şi Cătălin Măruţă a fost activ în mediul online de la prima oră. Le-a scris un mesaj fanilor: "De ziua mea, nu pot să îmi doresc decât sa am in fiecare zi înţelepciunea de a mă bucura de oamenii din viaţa mea. Va mulţumesc pentru mesaje si urări! Vă trimit si eu un gând bun! "

Andra şi Cătălin Măruţă dorm separat! Declaraţia directă a artistei: „Eu am pus anumite reguli în casă“

Formează un cuplu de aproximativ 10 ani, se iubesc la fel ca în prima zi, însă au decis să doarmă separat. Se întâmplă în cuplul Andra – Cătălin Măruţă, iar informaţia a fost dezvăluită chiar de artistă.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reuşesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieţii mele. Este cel mai important din viaţa mea. Am învăţat să fiu părinte şi îmi e teamă să nu greşesc undeva. Întreb în stânga şi în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt poliţistul rău. Eu sunt puţin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. Dimineaţa, hai, militărie! David întârzie de fiecare dată! Am această problemă de trezire şi pentru că doarme cu tati. Eva doarme cu mine“, a spus Andra.

Modifică Setările