News

Cătălin Măruţă a împlinit 43 de ani! Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Andra de ziua lui

Cătălin Măruţă a împlinit 43 de ani! Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Andra de ziua lui camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De ziua lui de naştere i-a făcut o frumoasă declaraţie de iubire!

Cătălin Măriţă a împlinit 43 de ani! Prezentatorul de la Pro TV a primit cel mai frumos cadou din partea Andrei, soţiei lui. Iată ce a spus public cântăreaţa: 

"La mulţi ani, iubitul meu! ❤️Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieţii mele, şi copiii noştri! ❤️"

Andra şi Cătălin Măruţă trăiesc o poveste de dragoste de ani de zile. S-au cunoscut pe când ea avea doar 19 ani: "Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alţi ochi"

Prezentatorul de la Pro TV a ţinut să le mulţumească tuturor pentru urări: "Mulţumesc pentru urări! În fiecare an, îmi dau seama cât sunt de norocos pentru că nu îmi doresc nimic în plus. Să aveti şi voi parte de toate lucrurile frumoase pe care mi le uraţi. Vă îmbrăţisez! 🤗"

Cum arăta Cătălin Măruţă acum 13 ani? Atunci începea prima lui emisiune în direct, la Pro TV

Pe Cătălin Măruţă îl vedem de luni până vineri la Pro TV, de la ora 15.00, dar cum arăta el la debut? De 13 ani prezintă aceeaşi emisiune, pe acelaşi post TV. E sărbătoare la Pro TV, dar şi în familia lui Cătălin Măruţă. Emisiunea pe care acesta o prezintă a împlinit 13 ani. De 13 ani prezentatorul intră în direct de luni până vineri. A avut o mulţime de invitaţi, o mulţime de materiale, o mulţime de scene inedite.

Cătălin Măruţă a povestit acum despre prima sa emisiune în direct, la Pro TV.

Da, a avut emoţii: "3, 2, 1... Suntem în direct!" Când am auzit asta, acum fix 13 ani, aveam inima cât un purice şi speram ca visul meu să se îndeplinească! Începea prima mea emisiune în direct la ProTv, televiziunea căreia îmi doream cel mai mult să îi spun "acasă". După atâţia ani, mă simt dator să vă mulţumesc că mi-aţi fost alături, că aţi crescut sau aţi îmbătrânit un pic lângă mine, că m-aţi primit în casele voastre zi de zi, ca pe un bun prieten. Sunt norocos că v-am intrat în suflet şi pentru că am o echipă de nota 20! Continuăm, desigur, cu aceeaşi energie! Al vostru sincer mereu, Măruţă!", a scris el pe Facebook.

Foto: Facebook

Modifică Setările