Red Carpet

Cătălin Măruţă o vrea pe Andra mai slabă: "El zice 5 kg, eu zic 10"

Cătălin Măruţă o vrea pe Andra mai slabă: "El zice 5 kg, eu zic 10"

 S-a spus în ultima vreme că Andra a luat ceva mai multe kilograme pentru că e însărcinată. Artista a negat însă zvonurile şi a ţinut să precizeze că de vină pentru formele ei ceva mai generoase este doar pandemia.

Solista pare că resimte lipsa concertelor şi la acest capitol, ştiut fiind ce înseamnă pentru un artist un show de mare amploare.

 „Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puţin. „El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple şi asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal şi atunci cu siguranţă vor reveni şi kilogramele de demult!”, a declarat artista la radio Zu.

Andra a gătit mai mult în perioada asta.

 „În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile.

Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce şi le gătesc, facem brioşe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic aşa. Îmi şi place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să ştiu că sunt de bună calitate”.

 

Modifică Setările