News

Cătălin Moroşanu a vorbit despre un posibil divorţ: „Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru“

Cătălin Moroşanu a vorbit despre un posibil divorţ: „Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru“

Emisiunea „Ferma. Un nou început“, de la Pro TV, a rupt relaţii, dar a creat şi noi poveşti de iubire. Dacă Ioana Filimon s-a despărţit de iubit după show, Brigitte şi Florin Pastramă au ales nu doar să formeze un cuplu, ci să se şi căsătorească.

Însă, de departe cel mai curtat bărbat de la „Ferma“ 2019 a fost Cătălin Moroşanu. Prima care i-a declarat iubirea a fost Brigitte, Otniela a spus că, dintre toţi concurenţii, se simte atrasă de cel supranumit Moartea din Carpaţi, iar Moro a arătat public o apropiere suspectă de Ioana Filimon.

Cu aproape toate femeile pe urmele lui, Cătălin Moroşanu s-a văzut nevoit să afirme, în nenumărate rânduri, că are acasă o soţie foarte frumoasă, pe care o iubeşte enorm. Cu toate aceseta, multe voci au afirmat că sportivul va divorţa, după ce soţia lui l-a văut la „Ferma. Un nou început“ înconjurat de femei.

Cătălin Moroşanu a făcut însă lumină în acest caz, vorbind la „Acces Direct“ despre relaţia pe care o are şi despre un posibil divorţ, afirmând că lucrurile merg bine şi că are un mariaj solid.

„Suntem împreună de 16 ani. Ea avea 16 ani, eu 17 ani. Amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine şi când stăteam la cămin şi împărţeam împreună o conservă de ton sau ceva şi acum a rămas lângă mine, când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea. Şi frumoasă şi eu... Moartea din Carpaţi, uită-te la mine. Am avut norocul ăsta, mi-a dăruit o fetiţă frumoasă. O cheamă Natalia şi nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, ştia care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea este medic stomatolog, a terminat două facultăţi, Economia şi Stomatologia, acum lucrează şi ea. Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul şi uite aşa resuşim să ne împingem şi reuşim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele şi soţiei mele, pentru că am văzut că există şi astfel de femei“, a spus Cătălin Moroşanu.

Modifică Setările