News

Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, decoraţi de preşedinte FOTO

Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, decoraţi de preşedinte FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Înainte de plecarea la campionatul mondial de la Montréal, cei trei gimnaşti au fost ieri invitaţii lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cei tei au fost decoraţi ”în semn de înaltă apreciere pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional”. Klaus Iohannis le-a îmânat Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer Cătălinei Ponor şi lui Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, Larisei Iordache.

”Am deosebita onoare de vă felicita pentru rezultatele excepţionale obţinute în gimnastică pe parcursul carierei. În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru modul lăudabil în care reprezentaţi ţara, pentru determinarea şi perseverenţa de care aţi dat dovadă, vă ofer aceste decoraţii şi vă mulţumesc pentru momentele emoţionante pe care ni le-aţi oferit nouă, tuturor românilor. Am ţinut în mod special să vă înmânez aceste distincţii astăzi, cu câteva ore înainte să plecaţi la Campionatele Mondiale de la Montreal, un loc simbolic pentru performanţele din gimnastica românească. Am vrut, aşadar, ca aceste distincţii să fie pentru dumneavoastră un imbold, pentru că românii au în continuare mari aşteptări de la dumneavoastră”, le-a spus Iohannis celor trei sportivi.

Modifică Setările