Beauty

Catalina Ponor, transformată în Zeiţa Atena FOTO

Catalina Ponor, transformată în Zeiţa Atena FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

?????????????

Fosta campioană la gimnastică redevine zeiţa de la Atena printr-o transformare spectaculoasă de look realizată de Adrian Perjovschi. ????????????? Cătălina Ponor, supranumită şi zeiţă de la Atena, datorită titlului olimpic câştigat în capitală Greciei în 2004, a fost transformată în Zeiţa Atena de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, în cadrul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio.

Cătălina Ponor a avut parte de o transformare că la carte: “În general adopt un machiaj natural, outfit casual şi cât mai lejer aşa că m-am bucurat de această transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, par, outfit şi până la toată desfăşurarea de forţe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine. Mulţumesc echipei şi tuturor celor care au participat la acest episod frumos!” – mărturiseşte Cătălina Ponor.

“Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească, o coafură care exprimă feminitate, elegantă, stil, voluptate, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina. Plus că este o mare onoare pentru noi să lucrăm cu o  campioană, ne-a inspirat cu reuşitele ei, ne-am relaxat şi am lucrat foarte bine împreună, deşi la început am avut cu toţii emoţii să o avem în salon”, mărturiseşte Adrian Perjovschi.

Madda Petcu, make-up artist a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Cătălinei ţinută. De la machiaj, par, până la outfit şi culori, toată transformarea a fost inspirată de zeiţă Atena, pe stilul de gladiator-luptător cu influenţe şi accesorii din Grecia Antică.