Royals

Câte amante ar fi avut Prinţul Philip! „Elisabeta ştia, dar a acceptat”

Câte amante ar fi avut Prinţul Philip! „Elisabeta ştia, dar a acceptat”

Prinţul Philip ar fi avut, de-a lungul căsniciei, mai multe amante.

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip sunt împreună de 70 de ani şi formează un mariaj la fel de solid şi de îndelungat ca impresionanta lor domnie. În ciuda relaţiei strânse pe care au afişat-o mereu, zvonurile cu privire la „escapadele” Prinţului Philip nu au lipsit. Prinţul Philip ar fi avut, de-a lungul căsniciei, mai multe amante. Se cunoaşte despre Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, că în tinereţe, a fost un bărbat frumos, înalt, curtenitor, cu maniere alese şi postură militărească, calităţi foarte apreciate de majoritatea femeilor de la acea vreme. Nu-i de mirare că Elisabeta s-a îndrăgostit nebuneşte de el încă de când era o adolescentă. Cu cât relaţia lor a devenit însă mai trainică, zvonurile cu privire la presupusele aventuri amoroase pasagere ale Prinţului Philip s-au înteţit.

Acest subiect a fost readus în prezent în cartea „My Husband And I: The Inside Story of 70 Years of Royal Marriage”, în care se precizează că zvonurile cu privire la „escapadele” Ducelui de Edinburgh ajunseseră la cote alarmante.

Iată ce se spune în paginile cărţii care scoate la iveală aspecte neştiute din căsnicia Reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Philip!