News

Cate Blanchett a dat maşina de lux pe transportul public. Fanii au surprins-o în metrou

Cate Blanchett a dat maşina de lux pe transportul public. Fanii au surprins-o în metrou

Pe principiul şi superstarurile merg cu transportul în comun, iată cea mai nouă apariţie a unei actriţe celebre, unde altundeva decât în mijlocul oamenilor, la metrou.

Cine spune că, dacă ai câştigat două premii Oscar, nu poţi lasă acasă bolidul de lux şi să experimentezi viaţa unui om obişnuit? Nu e prima dată când ditai vedetele îşi surprind fanii în autobuz sau metrou, dar nu e ca şi când în fiecare zi ţi-e dat să-ţi vezi idolul circulând alături de tine în aceeaşi garnitură. În mod normal străluceşte în lumina reflectoarelor pe la evenimentele de covorul roşu, însă Cate Blanchett, în vârstă de 48 de ani, se comportă ca un om normal în viaţa de zi cu zi. Mai nou, s-a îmbrăcat lejer şi s-a alăturat pasagerilor de la metroul din Londra, însoţită fiind de partenerul său, regizorul Andrew Upton.

Mereu strălucitoare pe covorul roşu.

Abia că au fost observaţi de oameni, atât de naturali păreau, stând de vorbă aşezaţi pe scaunele din metrou. Doar că un fan mai aprig şi-au dat seama imediat pe cine are în faţa ochilor şi a surprins totul în fotografii: "Era atât de prinsă în conversaţia cu soţul ei că nici măcar nu m-a văzut făcând fotografia.", a scris autoarea fotografiei. Studentă la artă, fana lui Cate a tresărit când şi-a văzut actriţa favorită la un metru distanţă. "Am tresărit şi nu puteam să cred când am văzut-o pe Cate Blanchett. Ea este una dintre actritele mele preferate. Deşi era dimineaţă, ea părea uimitoare, atât de naturală şi chiar mai frumoasă în carne şi oase. M-am gândit că toată lumea o va recunoaşte, dar nimeni nu a făcut-o."

Foto: Instagram

Modifică Setările