News

Cate Blanchett, bisexuală pe ecrane, dar şi-n viaţa reală! Ce-a spus actriţa?

de admin

Cate Blanchett, bisexuală pe ecrane, dar şi-n viaţa reală! Ce-a spus actriţa?

Frumoasa câştigătoare de Oscar se pregăteşte să surprindă din nou cu viitorul film, “Carol”, în care joacă rolul unei femei bisexuale căsătorite, care are o aventură cu o altă femeie, interpretată de Rooney Mara. O provocare cu care Cate Blanchett e obişnuită, după atâtea roluri diferite şi inedite. Însă mărturisirea sa legată de rol şi de viaţa reală, pentru revista Variety, a făcut furori în presă.

Australianca de 45 de ani a admis pentru prima oară public că şi în viaţa reală este bisexuală, după ce-a fost întrebată dacă e prima abordare de acest gen a lesbianismului . “În film sau în viaţa reală?”. Deşi nu a dorit să explice prea multe din trecutul ei amoros, starul a admis că a avut relaţii cu femei “de multe ori”, pentru că “nu s-a gândit să pună etichetă asupra sexualităţii.”.

Cate este căsătorită cu regizorul Andrew Upton, cu care are patru copii, dintre care unul înfiat de curând, din 1997. Filmul “Carol” în care joacă Blanchett rolul principal, alături de actriţa Rooney Mara (amanta ei în film), este o adaptare a romanului controversat al Patriciei Highsmith, “The Price of Salt”, pe tema homosexualităţii atât de scandaloase la acea vreme.

Modifică Setările